Йога ритрийт на о. Бали и о.гили

29 януари - 10 февруари 2024
Close
Моля, напишете въпроса си по-долу, ще получите нашия отговор на вашия e-mail

С натискането на бутона Изпрати, Вие се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!

ЙОГА и тантра ритрийт НА о.БАЛИ и о. Гили

12 дни/ 10 нощувки

29 януари - 10 февруари 2024

цена ранно записване до 30 септември 4960лв.ЗАЩО БАЛИ И О. ГИЛИ?
Пътуването до остров Бали може да се каже, че е променящо живота на човек. Бали е една различна реалност, истински тропически рай, със своите джунгли, оризови тераси, бамбукови равнини, искрящи езера и водопади, морета и океани, високи вулкани. А о. Гили ще ни радва с белите си плажове, кристално чист океан, където плуват гигански костенурки, спокойствие, прясна морска храна и време...време за нас!
Последвай душата си и ела с нас на о. Бали и о. Гили. Посещаваме невероятни енергийни места, духовни хора, магични храмове. Практикуваме йога и се наслаждаваме на уникална природа и прясна храна. Това е дълбоко трансформиращо пътуване, което променя възприятията и фината настройка на тялото.
След пътуването с нас до о.Бали сякаш се отваря нов път и душата на човека намира по-лесно предназначението си.

Две нощувки в санур

Санур - плаж, красива крайбрежна алея, кокетни ресторанти и кафенета

четири нощувки на гили

девствена природа, красиви плажове, място за ритрийт и гмуркане

четири нощувки в убуд
културната столица на о. Бали
Ритрийт програма

перфектни условия за практика

споделено време за нас
Какво да очаквам?
Подготвили сме пакет от практики, с които чрез тантра за жени, кундалини йога и ролеви игри ще разкрием потенциала на всяка жена да достигне до заложените в нея способности да лекува и усеща лечебната си енергия. Ще се разтворим и заживеем с лекота в неизвестното, реагирайки спонтанно на живота момент след момент. Ще се учим и спомняме как да разкриваме дарбите си, как да се преоткриваме и да как да слушаме интуицията си.
Ще лекуваме миналите рани, които са останали съхранени в тялото.
Ще се доверяваме и отпускаме, ще си спомним радостта от способността да имаме упование в живота.
Ще се учим как да внасяме от нашето женско присъствие и изящество в отношението ни с другите и във всички аспекти от живота ни.
Забележка: Всички практики са по желание и не изискват специални умения или физическа подготовка. Мъжете са добре дошли на нашето пътуване, но тантра практиките са само за жени!
Очакват ви:

Кундалини йога
Тантра практики за жени
Медитации
Мандала танц
Огнен ритуал

Подарете си това необикновено пътуване и преживяване. Островът на боговете, Бали, е най-прекрасното място за събуждане на блаженството, спонтанността и радостта от това да си жена, откривайки цял един нов свят и преоткривайки себе си.С кого ще пътувам?
Венета Евтимова

Водещ ще бъде Венета Евтимова - дългогодишен йога учител, сертифицирана от Yoga Alliance школа за йога учители, ръководена от д-р Санджай.

Преминала е и сертификационен курс, акредитиран от The Complementary Medical Association (The CMA) за тантра треньор.

Повече от 8 години, Вени се занимава основно с преподаване на йога, провеждане на семинари и организиране на йога обучения, както в България, така и по света.

Завършила е семестриално магистратура по физиология на човека в СУ.

В момента се обучава и в тригодишен курс в школа по остеопатия, под ръководството на д-р Роман Ерохов.

И още:

- Биопсихотерапия и ТЕО (телесно емоционално освобождаване) с д-р Роман Ерохов;

- Едногодишно обучение по интегративна физиология с един от водещите лекари в света в тази сфера - д-р Шарбел Аби Шахин;

- Психосоматика и боледуване с д-р Илиана Кирилова;

- Практическа ароматерапия с консултант на курса доц. д-р. к.м.н. Анна Драганова;

- Pranic Enery Healing, Institute for Inner Sciences;

- Рейки с Мастер Зора Петканчин

Убедена във възможностите на холистичния подход за възстановяване на здравето, баланса и изобилието в живота, Вени се стреми да прилага знанията си на практика, за да помага за разкриването и възстановяването на неограничените вътрешни ресурси на всяка жена.

http://www.veneta.online/Нора Пенчева
Нора Пенчева се занимава с йога, духовни практики и медитация повече от 20 години. Завършва Магистратура по Философия в Софийски Университет и квалификационен курс за Йога преподавател към Национална Спортна Академия и Българска Федерация по Йога.
Преподава класическа йога, дихателни упражнения и медитация. Треньор е по мисловни карти и Таро. Води индивидуални и групови занимания по Таро.
Има множество статии, видеа и материали в Интернет по темата за менталното, емоционалното и физическото здраве на човека.

Ела с нас!

Подари си това необикновено трансформиращо пътуване
С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!

29 януари - 10 февруари 2024

Пълната програмаДен 1: София – Истанбул - Денпасар 29 януари 2024
Събиране на групата на летище София и излитане в 21.35 часа.

Ден 2: Денпасар – Санур - 30 януари 2024
Пристигане на летище Денпасар в 19.15 часа. Настаняваме се в Санур, курортно селце с красиви заведения на крайбрежната алея и места за шопинг. Нощувка

Ден 3: Санур - 31 януари 2024
Закуска.
Време за почивка, климатизация и плаж. Следобяд се отправяме към един от най-красивите храмове на о. Бали - Улувату. Тук ще се насладим на красивия залез, а по желание може да се посети и представление с Кечак танц, традиционен танц за о. Бали. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4: Санур - о. Гили Мено– 1 февруари 2024
9.00 - продължаваме към следващата част от нашето пътуване. Насочваме се към о. Гили Мено, малък остров от групата Гили, на около 3 часа път с моторна лодка. О. Гили Мено ще ни приласкае с бяла пясъчна ивица, красиво море, вкусна храна и спокойствие. Пристигаме около 5 часа следобяд. Настаняване в красив комплекс на брега на океана. На острова не се движат никакви моторни превозни средства, по време на престоя ни слухът ни ще долавя само естествени шумове. Трансфера до хотела ни е с конски впряг.
Това е идеалното място да се свържем със себе си, със своята креативност, онази наша страна, която умее да твори и да дава любов. Време за нашия ритрийт.
Освен, че е уникално красив, с девствена природа, далеч от туристически поток, о. Гили Мено е и популярен със своите кристални води, хабитат на костенурки и възможност от практикуване на шнорхелинг. Настаняване в хотела. Свободно време.
Нощувка.

Ден 5 о. Гили - 2 февруари 2024
8ч. Практика
Закуска. Следва свободно време. През свободното си време може да се отдадете на много различни дейности – просто да си почивате, пиейки прясна кокосова вода на плажа, да се впуснете в разузнаване на областта или да отделите време за масаж. По време на престоя ни на о. Гили има опции за различни активности, в зависимост от вашите предпочитания: шнорхелинг в прозрачно сините води на океана, разходка по залез слънце пеша или на каручка, каяк, каране на колело и др.Изборът е изцяло ваш.
Вечерна практика

Ден 6 о. Гили - 3 февруари 2024
8ч. Практика
Време за релакс и масажи
Вечерна практика

Ден 7 о. Гили - 4 февруари 2024
8ч. Практика
Време за релакс и масажи
Остатъкът от деня е ваш за самостоятелни разходки и случайни срещи. И този ден имаме какво да научим, нали?
Вечерна практика

Ден 8 о. Гили – Убуд - 5 февруари 2024
Сутрешна практика
Закуска. След закуска, свежи и отпочинали, напускаме хотела, за да се насочим към о. Бали. По пътя ще посетим великолепните градини Тирта Ганга. Пристигаме в Убуд в късния следобед, настаняваме се в красив хотел, на пешеходно растояние до центъра на града и множество заведения и магазини наоколо. Нощувка.

Ден 9: Убуд – 6 февруари 2024
Закуска.
Облечени в традиционни балийски облекла ще направим своето посещение на великолепен храм в планината. Церемонията ще ни свърже с божествата на Бали и балийската духовна култура. Ще поднесем даровете, изработени от нас в храма и ще получим благословията на Три Мурти – Шива, Брахма и Вишну – гривна от конци, подобна на нашата мартеница, но в три цвята – червено, бяло и черно.
После ще имаме възможност да си направим великолепни фотографии на оризовите тераси Тагалаланг на люлка, гнездо, сърце и др. Който има желание ще опита една от атракциите на Бали – Bali Swing, голяма люлка, която те залюлява над оризовите тераси. Връщане в хотела и релакс.

Ден 10: Убуд – 7 февруари 2024

6.30 ч. сутрешна разходка сред великолепната природа на свещените възвишени Тжамбухан. Началото на пътеката започва съвсем близо от нашия хотел. Великолепието на идващия ден със всички звуци и гледки ще запази отпечатък в спомените ви за дълго време.
Връщане в хотела и закуска.
Свободно време за разходки в Убуд и самостоятелно разглеждане на Puri Saren Agung (Water Palace) и Маймунската гора, както и на пазара. В Убуд ще откриете малки ресторантчета, които предлагат прясно приготвена местна храна, малки магазинчета с кокетни сувенири и усмихнати балийци, радващи се на всеки ден така, сякаш е последен.
Идеи за допълнителни дейности по желание в този ден:
Екскурзия по желание : Парка Таро и Маймунската гора
Дейности в парка за слонове Таро и посещение на маймунската гора. Дейностите в парка за слонове са различни – хранене на слон, езда на слон, къпане на слон. Желаната дейност се заявява и заплаща на място.

Ден 11 Убуд – 8 февруари 2024
Закуска. Насочваме се на север покрай внушителни планински пейзажи, покрай фантастични, зелени оризови тераси, плантации за кафе и подправки, ще минем покрай малки пазари и разкошни селищни храмове, отрупани с пресни дарове от плодове и цветя, каквито местните всяка сутрин поднасят на хилядите си богове. Неусетно попадаме в Рая на Булеленг. Посещаваме Храма Ulun Danu Bratan и водопада Банюмала. Ще спрем на местен пазар, за да опитаме свежи балийски плодове, фъстъци, царевица и чипс.

Ден 12 Убуд – Денпасар - 9 февруари 2024
Закуска.
Свободно време, освобождаване на стаите и трансфер към летището. Пристигане на летище София на 10 февруари в в 9.00 сутринта.

Цената включва:

· Самолетен билет София – Денпасар – София с Турските авиолинии
· 4 нощувки със закуски в Убуд - хотел 4* Sri Ratih Cottages resort или подобен;
· 4 нощувки със закуски н о. Гили Мено – хотел 4* Sari Resort или подобен;
· 2 нощувки със закуски в Санур – хотел 4* Mercure Sanur или подобен
· Полудневен тур с посещение на емблематичния храм Улувату;
· Церемония по пречистване в древен балийски храм;
· Дарове по време на посещенията на балийските храмове;
· Полудневен тур с осещение на храмовете Гунунг Кави, оризовите тераси Тагалаланг;
· Целодневен тур в Булеленг – храма Улун Дану, водопада Банюмала;
· Екскурзия до кралските градини на Титра Ганга
· Разходка по възвишенята Джамбухан;
· Всички трансфери, описани в програмата;
· Всички практики и медитации;
· Медицинска застраховка с покритие 10 000 долара;
· Опитен водач от България по време на пътуването;

Цената не включва:

· Виза за Индонезия – 500 000 рупии on arrival или 35 долара
· Всички обяди и вечери /храната в Бали не е скъпа, предвидете 10-15 долара на хранене максимум/;
· Входни такси по обектите - около 40 лева
· Разходи от личен характер;
· Бакшиши - 25 долара за целия престой;


· Програмата може да претърпи корекции в зависимост от натовареността на деня или неблагоприятни климатични условия. Възможно е водачът да не пътува с групата по време на полета София - Денпасар - София, а да Ви посрещне или изпрати на/от Бали.Цена 5060лв.
  • 200лв. постоянна отстъпка за всички, вече пътували с нас
Доплащане за единично настаняване 850лв.
Обади се на тел. 0887674433

29 януари - 10 февруари 2024

Условие за пътуване

  • Валиден паспорт мин 6 месеца от датата отпътуване
  • Записването става със сключване на договор за организирано туристическо пътуване и внасяне на капаро в размер на 2000лв.
  • Доплащане - 35 дни преди началото на пътуването
  • Право на отказ от пътуването без анулационни такси - до 45 дни преди началото на ритрийта
  • Съветваме Ви да сключите застраховка отмяна на пътуването
В Санур ще почиваме на брега на океана, ще пазаруваме, ще посетим храма Улувату
На о. Гили ще се радваме на ласкаво море, спокойствие, природа. Перфектно място за гмуркане и почивка
Докато сме в Убуд ще посетим културните забележителности на района

Сутрешна разходка по хълма Тжамбухан

Храмът Улун Дану
Градините Тирта Ганга
Маймунската гора
Оризовите тераси Тегалаланг
Водния дворец
Хотелите навсякъде за първокласни, собственост на балийци, а не на големите световни компании. Посрещат ни и ни обгрижват, отнасят се към нас с любов и внимание

и още...

Балийската култура и ритуали

В Убуд, културната столица на о. Бали ще станем свидетели на жива и колоритна балийска култура, религия и живот

Уникална архитектура
По време на ритрийта ще се насладим на изяществото на уникалната балийска архитектува

ласкаво море

клас по приготвяне на Чананг
традиционни за Бали дарове за Боговете
КАК БЕШЕ НА О. Бали
Ритрийти 2022
ЩЕ ВИДИМ ОЩЕ:
4 ЛЕСНИ СТЪПКИ КЪМ БАЛИ:
Ще отговорим на всички ваши въпроси
Ще подпишем договор
29 януари - 10 февруари 2024
Подари си това необикновено трансформиращо преживяване!
С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
често задавани въпроси: