Ден 3

Четене: 8 минути

Идеята в танца каошики

Вече учихме и започнахме да практикуваме йога танц каошики, който има благоприятен ефект върху цялото тяло. Но можете да се възползвате още повече от тази практика. Пълната техника за изпълнение на йога танц включва определено настроение, идея или извисяване на съзнанието (състояние на духа) по време на изпълнението.

Йогите установяват ментална връзка с Висшето съзнание и се обръщат към него. За удобство вместо понятието „висше съзнание" можете да използвате думите: живот, вселена, свят, съдба и т.н.

Идеята на танца каошики е следната:

1.Свързвам се с Теб

2.Знам къде да Те потърся

3.Знам как да Ти служа

4.Предавам се на Твоята воля

5.Преодолявам всички препятствия по пътя към Теб

6.Защото живея в Твоя ритъм

Танцуваме Каошики, с идеята на танца
Подготвила съм за вас видео, с много бавно темпо. Така вие ще можете да почувствате и осъзнаете смисъла на всяко едно движение в каошики.
За да можете да запомните каква идея трябва да вложите по време на определено движение в танца, започнете да ги въвеждате постепенно. Първо идеята, когато се движите вдясно. Следващия път, когато танцувате каошики, добавете идеята, когато се накланяте наляво и т.н.
Винаги сте добре дошли свободно да споделяте този материал на вашата страница във Фейсбук с копчето по-долу. Така може да помогнете поне на един човек , както и на нашия проект-да се развива и да достигне до повече хора.
Задачи за днес
1
Започваме да внедряваме в танца си идея
Ако ви е близка идеята за танц каошики, тогава опитайте постепенно да започнете да допълвате практиката си с него. Можете да го направите постепенно: започнете да използвате първата идея днес, добавете втората утре и т.н., или можете да започнете да практикувате с идеята веднага, като си отброявате сами ритъма, използвайте видео
2
Имате ли въпроси? Напишете ни в общ чат
Само щракнете върху този линк
Оценете този материал
Нищо полезно
Не е лесно да разбирам и да прилагам
Доста полезно
Гениално!Много ви благодаря