Първото по рода си
Обучение за Фасилитатор на женски практики на о. Бали
ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ОБИЧА

Добре дошли в иновативното обучение за фасилитатори на женски енергийни практики!


Нашата програма е предназначена за жени, които искат да създадат пространства за растеж и споделеност. Като фасилитатор на женски практики ще се научите как да създавате събития, подкрепящи жените в техния житейски път, как да създавате пространство за споделяне и как да планирате ритрийт.Иновативно модулно обучение
на о. Бали
17 август - 6 септември
2024

20 дни/ 18 нощувки
10 модула
100 учебни часа
6970лв.
VIBRANT WOMEN
Бъди жената, която подкрепя другите
Ще научите повече за
-     Женско здраве и благополучие: Познание за физическите, емоционалните и психическите аспекти на женското здраве.
-     Психология и емоционално благосъстояние: Познания за някои психологически принципи във воденето на женски практики и техники за подкрепа на участниците в изследването и разбирането на техните емоции.
-     Медитация и практики за осъзнатост: Познания за различни техники за медитация и осъзнатост. Техники за релаксация, самосъзнание и личностно развитие.
-     Холистични подходи: Разбиране на холистични практики, които обхващат физическото, психическото и духовното благосъстояние, като йога и други алтернативни методи за позитивно въздействие.
-     Креативност и творчество: Познания за творчески подходи, които могат да бъдат интегрирани в груповите женски сесии за насърчаване на самоизразяването и самопознанието.


-     Разбиране на травмата: Прилагане на подходи, които предлагат безопасно и подкрепящо пространство за участничките.
-     Динамика на групата и техники за водене: Знания за динамиката на групата, ефективни техники за водене и способност да се създаде кохерентно и ангажиращо групово преживяване.
-     Духовност и ритуали: Практики и ритуали, които могат да резонират с участничките, насърчавайки усещането на свързаност и смисъл.
-     Бизнес или призвание. Разбиране на дълбокото сакрално значение и индивидуалната, но и обществена нужда от женски общности. Как да създадете общност, да организирате женски кръгове, ритрийти, да развиете вашия бизнес като фасилитатори на женски практики и да се чувствате горди и успешни със своята професия.

Защо на о. Бали?
о. Бали е мястото, където направихме първото наше трансформирамащо пътешествие през 2017 г. с Ravel Travel, специализиран туроператор за трансформиращи пътешествия. Продължихме пътуването си през Югоизточна Азия, посетихме Камбоджа, Виетнам, Малдивите, Тайланд и Сингапур. Нашите пътешествия не следват точен план; рецепта за тях няма. Ние организираме пътувания, които се превръщат в изключителни приключения. Тези приключения не само разглеждат човешките взаимоотношения, но и разширяват перспективите, подхранват интелектуалното любопитство, насърчават уважението към природата и културното наследство и вдъхват смелостта да бъдеш себе си. Vibrant Woman е естествено продължение на нашето желание да споделяме опит и да въвличаме повече хора в изкуството на пътуването, както по света, така и навътре в себе си. Тези пътувания ни трансформират, придавайки различен и нов смисъл на съществуването ни. Много жени, които се присъединиха към нас, се въръщат у дома променени, вдъхновени от нови идеи. Те смениха професиите си и се насочиха към това, което им носи радост, вдъхновение и смисъл. Спонтанно решихме да помогнем на още повече жени да придобият знания и инструменти, за да внесат положителни промени както в живота на другите, така и в своя собствен.

За ког0 е подходящо това обучение?
йога учители
Обучението ще Ви помогне да обогатите практиките си и да изградите своя собствена идентичност
всяка професии
Имате различна професия, която обичате, но искате да се впуснете в нещо ново и различно като по този начин да разширите хоризонта си и да добавите нов различен елемент към живота си
търсачи
Ако търсите да започнете нов проект или бизнес, обичате да се свързвате с хората, обичате природата и пътуванията, това може да е идеалната възможност за вас
Vibrant women
Обединихме нашата енергия, за да дадем най-добро качество на предлаганото от нас обучение
 • Иглика Колева
  Казвам се Иглика и съм експерт по туристически пътувания. Завършила съм магистърска степен по международни отношения и притежавам IATA сертификат за управление на туризма. От 2016 г. организирам ритрийти и вдъхновяващи пътувания по целия свят. Трасформиращите пътешествия са сладка комбинация между пътешествие, духовност и културно взаимодействие - на места като Бали, Камбоджа, Виетнам, Тайланд, Япония, Малдивите, Турция, Египет, Гърция. Това, което прави моята работа безценна, е приятелството и удовлетворението, което изпитвам да бъда с всички красиви жени по време на пътуването, както и вдъхновението, което получавам от тях.
  Обичам природата, ранното утринно пеене на птиците и изгрева над морето. Обичам пикантна храна, сок от манго и домашно приготвената гранола.
  Но най-вече обичам да пътувам и да попивам от енергията и мъдростта на местата, на които съм била. Моята история е любовна история – с всички различни вдъхновяващи места, на които съм била и състоянието на ума и личното израстване, които съм постигнала по пътя.
  През 2024 г., след седем години организиране на ритрийти, чувствам необходимостта да предоставя знанията си в обучаем формат и да осигуря подкрепа на всички вас, които биха искали да провеждат свои собствени ритрийти. Имам да споделя това, което ще ви позволи да планирате и създадете незабравими преживявания, пълни със забавление и приключения. Нека направим вашето пътуване приказно!
 • Венета Евтимова
  Аз съм фасилитатор на женски кръгове и йога учител. Авторка съм на няколко курса, предназначени за жени. Създала съм уебсайта www.veneta.online, за да споделям своята перспектива към живота с всеки, който би се заинтересувал от нея.
  Заедно с Нора Пенева, създадохме сайта https://happinessmagnet.online/ на който може да откриете информация за най-новите ни обучения, курсове и ритрийти.
  Последните 10 години от живота ми са посветени на изучаването на източната духовна философия и практика, лечебните растения, енергийното лечение, тантра за жени, тантра йога, женско холистично здраве, де-арморинг на тялото и ритуали за женска енергия.
  Участвала съм в международни обучения и семинари, водени от световноизвестни лектори като д-р Химани Вашиста, Ананд Шараби, Др. Джо Витале, Ана Пилар Круз, Др. Роман Ерохов, Др. Шарбел Аби Шахин, Ма Ананда Сарита, Михаел Хаслингер, Сал Ракели и др.
  Организирала съм ритрийти и семинари за жени в различни места по света, включително България, Бали – Индонезия, Тайланд, Камбоджа, Малдиви, Виетнам, Египет и Турция.
  Притежавам сертификат за фасилитатор на женски кръгове, сертифициран учител по йога съм, съгласно стандартите на Yoga Alliance RYS 200, както и учител по Тантра йога съгласно стандартите на Yoga Alliance RYS 200. Освен това успешно завърших курс за сертификация, акредитиран от The Complementary Medical Association (The CMA) за тантра коучинг.
  Относно универститетското ми образование, завършила съм семестриално магистратура физиология на човека в Софийския университет.
  Участвала съм в редица обучения и семинари, някои от които са:
  – Биопсихотерапия и ТЕО (телесно емоционално освобождаване) с д-р Роман Ерохов;
  – Едногодишно обучение по интегративна физиология с един от водещите лекари в света в тази сфера – д-р Шарбел Аби Шахин;
  – Психосоматика и боледуване с д-р Илиана Кирилова;
  – Практическа ароматерапия с консултант на курса доц. д-р. к.м.н. Анна Драганова;
  – Pranic Enery Healing, Institute for Inner Sciences;
  – Рейки с Мастер Зора Петканчин;
  – Understand life through the Tarot with Mati H Fuller;
  – Шаманско лечение чрез извличане (Extraction) с Петя Бъчварова и Йохана Урмонайт
  – Курс за напреднали „ШАМАНИЗМЪТ, УМИРАНЕТО И ОТВЪДНОТО” – с водещ: Михаел Хаслингер (Австрия) – преподавател и заместник-директор на Фондация за изследване на шаманизма – Европа
  Обожавам да създавам пространства, където жените могат да се събират в обстановка на подкрепа и сигурност. Това може да бъде изключително трансформиращо и подхранващо, да създава дълбоки връзки, споделена мъдрост и чувство за общност. Без значение дали чрез семинари, ритрийти, женски кръгове или други събития, предоставянето на пространство за жените да учат, растат и празнуват женствеността си подпомага чувството за общност и пътешествието на самооткриването.

 • Нора Пенева
  Казвам се Нора Пенева, по образование съм философ, по професия учител. Преминах през много професии и лични трансформации в живота си. В момента преподавам уроци по йога и медитация, но моята мисия и интереси надхвърлят конвенционалната мъдрост. Считам работата си през годините с много светли души в областта на духовното израстване и трансформация за едно от големите си лични постижения. Като личен успех отчитам огромната подкрепа и интерес към моите езотерични изследвания в областта на мистичните азбуки като глаголицата. През 2023 г. излезе книгата ми "БУКИ", а през 2024 г. на световния пазар ще бъдат пуснати картите Oracle "The Sacred Glagolitic Runes". Също през 2024 г. се очаква да бъде пуснато първото в света приложение за йога, което използва AI и AR – www.yogallama.com, където аз съм създателят на съдържание за йога. С Венета Евтимова имаме онлайн платформа за трансформиращи семинари, курсове и пътувания: www.happinessmagnet.online, през годините сме имали възможността да проведем множество ритрийти и трансформиращи пътувания в различни части на света: Бали, Малдиви, Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Египет, Сингапур. През годините не съм спирала да се самообучавам и имам много дипломи и сертификати от всички области на знанието, като най-ценни за мен са магистърската степен по „Философия” от СУ „Климент Охридски”, обучението за йога инструктор в НСА. ". ". "The Five Elements Concept", Kaivalyadhama Yoga Institute, Индия. Сертификат по "Концепции на аюрведичното хранене", IAIM TDU – FRLHT, Бангалор. Обучение на Българска федерация по йога, "Йога терапия". Обучение на Българска федерация по йога, "Анатомия и физиология" на съвременните йога практики“, „Ведическа нумерология“ и много други. Моята мисия е да вдъхновявам и помагам на жените да открият своята божествена мисия.
Ние ще Ви подкрепим като Ви предоставим нашата дългогодишна експертиза на фасилитатори на женски практики и ритрийт лидери. Ако смятате, че това е зовът на сърцето ви, не се колебайте да се свържете с нас и станете сертифициран фасилитатор на женски кръгове. Това, което ще получите е:
Емоционална подкрепа и споделяне
Женските кръгове предлагат безопасно и подкрепящо пространство, където жените могат свободно да споделят своите емоции, преживявания и предизвикателства. Взаимната подкрепа и споделянето на опит с други жени може да създаде усещане за общност и приемане.
Лична идентичност и развитие на лидерство
Участието в женски кръгове може да помогне на жените да изградят и укрепят личната си идентичност. Насърчаването на лидерските умения и взаимодействието с други жени може да насърчи увереността и лидерските способности.
Намиране на смисъл и удовлетворение от живота
Женските кръгове осигуряват среда, в която жените могат да открият смисъл в живота си и да намерят удовлетворение от общуването с други жени. Изграждането на връзки и общност може да допринесе за по-голямо чувство за благополучие. Участието в женски кръгове може да има значително положително въздействие върху живота на жените, като подпомага тяхното лично и професионално израстване и създава по-здрави и подкрепящи общности.
Модулно обучение
Модул 1
Модул 2
Модул 3
Модул 4
Модул 5
Модул 6
Модул 7
Модул 8
Модул 9
Модул 10
Модул 11
Разпределение на учебните часове в рамките на деня
08:00 – 09 00
08:00 – 09 00
закуска
09:00 – 12:00
09:00 – 12:00
обучение
12:00 – 14:00
12:00 – 14:00
почивка за обяд
14:00 – 17:00
14:00 – 17:00
обучение
След 17 часа
След 17 часа
Свободно време за развлечения
Локацията ни на острова - Убуд
Убуд е красиво малко градче, разположен в самото сърце на остров Бали, добил особена популярност след излизането на бестселъра Яж, моли се, обичай. Заобиколен от красива екзотична природа, центърът на град Убуд е мека за пазаруване, дом на много готини барове, модерни кафенета и пазари. Ако се вгледате малко по-внимателно, ще откриете музеи и галерии, алеи за разходки из оризища, спа процедури от световна класа на изключително приемлива цена. Това е едно високоенергийно място, което ще ни приюти по време на нашето обучение!
втора Наша локация - Пемутеран

Истинско скрито бижу с красива, недокосната природа, където ще се срещнете и с уникалната балийска култура. Ще се настаним на място с кокосови горички и красиви древни храмове, осеяли крайбрежния планински пейзаж. Великолепните вулкани на Ява и свещените планини на Бали, издигащи се от морето, са перфектен фон за невероятни изгреви и залези.

Бали е високоенергийно място, което ще Ви помогне в предстоящото обучение като повдигне енергията Ви и Ви представи света през една различна гледна точка

Ще отседнем в приказно красиви хотели
Местата, които сме избрали за нашето обучение съвсем спокойно може да наречем дом. Ще се насладим на спокойствие и уют, обгрижвани от нашите любезни домакини. Условията за обучение са великолепни

А през свободното време....


 • Ще опознаем културата и традициите на о. Бали
 • Ще направим традиционен балийски ритуал за пречистване
 • Ще имаме рафтинг приключение
 • Ще изкачим истински вулкан
 • Ще се разходим из оризови тераси и в джунглата
 • Ще се гмуркаме във водите на Балийско море
 • Ще имаме възможност да прекараме време сред местните
и още много...


Цена на обучението 6960лв.
Доплащане за единично настаняване 1800лв.
Обади се на тел. 0887674433
Цената включва
Двупосочен самолетен билет София - Денпасар - София с Турските авиолинии;
12 нощувки със закуски в Убуд - хотел 4*
6 нощувки със закуски в Пемутеран – хотел 4*
Всички трансфери и екскурзии, описани в програмата
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
Пакет обучение в 10 модула
Условия за резервация
 • Записването става със сключване на договор за организирано пътуване и заплащане на депозит в размер на 2500лв.
 • Доплащане на пътуването - до 45 дни преди отпътуване
 • Право на отказ без глоба - до 60 дни преди отпътуване
 • За анулации от 60 до 45 дни преди отпътуване - глоба в размер на внесения депозит
 • След 45 ден преди отпътуване - 100% глоба
ЩЕ ВИДИМ ОЩЕ:
Наши минали пътешествия
4 ЛЕСНИ СТЪПКИ КЪМ фасилитатор на енергийни женски практики на о. Бали:
Ще отговорим на всички ваши въпроси
Ще подпишем договор
често задавани въпроси:

ИСКАМ ДА СЕ ЗАПИША

С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
Обучение съвместно с