Великденско намаление
за записване до 21 април 2023

-300лв. от обявената цена.
Записването става със сключване на договор и внасяне на капаро.
о. БАЛИ ритрийт - 22 октомври - 2 ноември 2023
Ритрийт на остров БАЛИ и Сингапур - 31 октомври - 14 ноември 2023
Сезам, отвори се! Виетнам, Лаос, Камбоджа и Тайланд
16 ноември - 2 декември 2023
Close
Моля, напишете въпроса си по-долу, ще получите нашия отговор на вашия e-mail

С натискането на бутона Изпрати, Вие се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!

ЗАЩО БАЛИ и СИНГАПУР?
Югоизточна Азия е регион, населяван от различни народи, има уникална природа и предлага на пътешественика широка гама от преживявания. Незвисимо дали искате да опознаете богатото културно наследство в Бали, тропическата гора, или искате да се отпуснете на плажа, да практикувате йога, да опитате местната кухня или да бъдете активни и изкачите вулкан, нашето пътуване има какво да Ви предложи.
о. Бали е известен и с другото му име - Островът на Боговете. И действително, пътуването до остров Бали може да се каже, че е променящо живота на човек. Бали е една различна реалност, истински тропически рай, със своите джунгли, оризови тераси, бамбукови равнини, искрящи езера и водопади, морета и океани, високи вулкани.Идеалното място за ритрийт.
А Сингапур също не бихме пропуснали, град, който си заслужава да бъде видян и изживян!

Бладарим за това, че ни се доверявате, а ако не сте пътували още с нас, ние ще Ви очакваме, за да осъществим перфектното приключение за Вас.
ЗАЩО ДА ПЪТУВАТЕ С НАС?
Нашите пътешествия са преживяване за душата, създадени с внимание, любов и вдъхновение от красотата на света. Разработваме ритрийти и трансформиращи пътешествия от 2016 като отделяме специално внимание на комфорта, естествената красота, приятелство, уникалността. Нашите пътешествия са подходящи всеки над 18 години като можете да пътувате сами или с приятели.
Една от причините, поради които започнахме да организираме нашите трансформиращи пътешествия, е че не можахме да намерим пакет, който да отговаря на личните ни предпочитания. А ние искаме да се забавляваме, да ядем добра храна, да намерим нови приятели, да изследваме различна култура, да се отпуснем и раздвижим, да се потопим в красотата на различен пейзаж и да научим нещо ново за себе си. Предлагаме Ви нещо нестандартно, с добър баланс на активностите и на свободното време. Това е, което създаваме е за вас. Ще се радваме да се присъедините към нас!


Идвам с вас!
С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
Подари си това необикновено трансформиращо пътуване
Наред с великолепните места, които ще посетим, ще отделим време и за лека йога, подходяща както и за хора с болки в гърба, така и за тези, които искат да подобят гъвкавостта си и подобрят тонуса си, ще се поглезим с масажи и ще хапваме вкусно
31 октомври - 14 ноември 2022
Ела с нас!

С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
ЩЕ ВИДИМ ОЩЕ:
4 ЛЕСНИ СТЪПКИ КЪМ БАЛИ:
Ще отговорим на всички ваши въпроси
Ще подпишем договор
31 октомври - 14 ноември 2022
Подари си това необикновено трансформиращо преживяване!
С натискането се съгласявате със събирането и обработката на Вашите лични данни!
често задавани въпроси:
КАК БЕШЕ НА О. Бали
КАК БЕШЕ НА МИНАЛИ РИТРИЙТИ
Топло посрещане в Пемутеран